GNR TURİZM ARAÇ KALKIŞ NOKTALARI
00:00 Kdz. Ereğli Elif Otel Önü (Yeterli Katılım Olduğu Taktirde)
00:30 Akçakoca Merkez Cami Arkası Bim Önü
01:15 Kalıcı Konutlar 3. Bölge Meydanı
01:30 Düzce Rasim Betir Bulvarı GNR Turizm Durağı
02:15 Sakarya Otobüs Terminali
Siz değerli konuklarımızı yukarıdaki biniş noktalarından alarak Edirne'ye doğru hareket ediyoruz.
Sabah erken saatlerde Edirne'ye varıyoruz. İlk olarak Edirne'nin en yüksek tepesi olan Buçuk Tepe'ye çıkıyoruz. Burada Balkan Savaşları Müzesi, Şükrü Paşa Anıtı ve Kıyık Tabya'yı geziyoruz. Ardından Osmanlı mimarisinin başyapıtı, Mimar Sinan'ın "Ustalık Eserim" dediği Selimiye Cami ile başlayıp; Selimiye Arastası, Üç Şerefeli Cami (ilk revaklı avlu sahibi cami) ve Eski Cami (Cami-i Atik), Bedesten ve Ali Paşa Çarşısı'nı gezdikten sonra öğlen yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yemek sonrası Sarayiçi, Adalet Kasrı, Balkan Şehitleri Anıtı, Fatih Köprüsü, Sağlık Müzesi, Kanuni Köprüsü, Yeni Saray kalıntılarını gezdikten sonra Kırkpınar Meydanı Saray içinde Edirne Kakava Şenlikleri 'ndeki (Hıdırellez) yerimizi alıyoruz. Bu güzel günü hep birlikte beraber yaşıyoruz. Edirne Kakava Şenliği'nin bugünkü Kırkpınar Sarayiçi’ndeki bölümünü tamamladıktan sonra otelimize hareket ediyoruz Konaklama Edirne’de.
Sabah Kahvaltısı: Edirne’de alınacaktır, tur ücretine dâhil değildir.
Öğle Yemeği: Edirne’de ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği: Otelimizde alınacak olup, tur ücretine dahildir.
Otelimizden erken hareket edip, Kakava Şenlikleri'nin ikinci gün etkinliklerine katılmak üzere Tunca Nehri kenarına gidiyoruz. Sabahın ilk saatlerinde bizleri nehir kenarında yapılan müzik ve danstan oluşan şenlikler karşılayacak. Bu güzel ve keyifli geleneklerimizi Roman halkıyla birlikte yaşadıktan sonra Karaağaç Köyü’ne hareket ediyoruz. Burada Tarihi Karaağaç Gar Binası, Lozan Anıtı'nı görerek Yunanistan Sınır Kapısı olan Pazarkule’ye geliyoruz. Buradaki anlatımlardan sonra dönüş yolculuğuna başlıyoruz ve siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir başka GNR Turizm organizasyonunda görüşmek dileğiyle ayrılıyoruz.
Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacaktır, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Edirne’de ekstra olarak alınacaktır.
Akşam Yemeği: Yol güzergahımızda alınacak olup, tur ücretine dâhil değildir.
EDİRNE KAKAVA ŞENLİKLERİ ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.
İlk yorumu siz yapın